Sinds 2007 organiseert de stichting A Sister's Hope in oktober een 60k sponsor-wandeltocht. Op 1 en 2 oktober 2016 liep ook ons Team Piece of Cake weer in twee dagen 60 km van Bussum naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 10e editie van deze wandeltocht werd ons afscheid qua deelname als team. We zijn enorm trots dat wij in al die jaren € 352.774,- konden inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Met dank aan de vele donaties, sponsoren en hulp bij onze acties. Trots zijn we ook op Cathy Seabaugh en Martje Hoekmeijer, de initiatiefnemers van Stichting A Sister's Hope. De stichting heeft in tien jaar tijd € 4.914.000,- kunnen bijdragen aan vroegtijdige onderkenning en genezing op maat van borstkanker.

Hoe gaan we verder?
Het gouden idee van Erik, om oud tandengoud onder collega-tandartsen in te zamelen voor borstkankeronderzoek, blijft zich verder ontwikkelen. Sinds 2009 verspreidt deze actie zich als een olievlek over Nederland en bracht al € 250.301,65 op! Op de website TANDENGOUD VOOR BORSTKANKERONDERZOEK vind je alle informatie.
Motiveer jij jouw tandarts ook tot deelname?

Onze motivatie is dat het goed voelt om eindelijk eens iets te kunnen DOEN 'tegen' borstkanker in plaats van machteloos toezien...

Wil jij deelnemen aan een event van Stichting A Sister's Hope? Schrijf je dan in voor de Pink Moon Walk & Run op zaterdag 8 juli in Muiden of voor de 50K My Way op zaterdag 30 september in Amersfoort.

dinsdag 21 oktober 2014

Spaart jouw tandarts al tandengoud?


Spaart jouw tandarts al voor A Sister's Hope?
Iedere tandarts geeft de cliënt de keuze om verwijderd kroon- of brugwerk zelf mee naar huis te nemen of in de praktijk te laten met een goed doel als bestemming.
Vraag jouw tandarts de inhoud van dat 'goede doelen potje' kosteloos te sturen naar EDM Tandartsen in Koedijk; zie de adresgegevens op het kaartje. Wij zorgen vervolgens dat de volledige opbrengst ervan ten goede komt aan wetenschappelijk borstkankeronderzoek in Nederland.
Jouw tandarts houden we op de hoogte van de totaalopbrengst aan tandengoud.

Kijk voor meer info op de website van EDM Tandartsen.

EDIT: In mei 2016 is voor deze geweldige actie een website gelanceerd: WWW.TANDENGOUDVOORBORSTKANKERONDERZOEK.NL

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...